Шнур в’язаний для огороджувальних, спортивних сіток 4мм 42пп

1,00
грн.


Залишити заявку

Наша компанія пропонує якісні шнури з якого виходять міцні сітки для гри в футбол, волейбол, настільного і великого тенісу, баскетболу. Також, якісні характеристики шнура дозволяють виготовити сітки для дитячих ігрових лабіринтів, сітки для батутних арен. Шнур виготовляється на сучасному високотехнологічному обладнанні з поліпропіленових мультифіламентних
ниток, проходить обов'язковий контроль на якість та має сертифікацію.

Чому саме наш товар?
  1. Наші шнури вироблені в Україні, для її виготовлення ми маємо прямі поставки сировини від найбільших світових виробників.
  2. Потужне виробництво, здебільшого заточене під великі об'єми продукції, відповідно менші, ніж у конкурентів, затрати на виготовлення 1мп шнура, а отже, нижча ціна для споживача.
  3. Наші сертифіковані фахівці контролюють якість на кожному етапі закупки та виробництва.
  4. Наше сучасне обладнання дозволяє, якісно та швидко виготовити будь який шнур для декора, в потрібній кількості з урахуванням всіх особливостей та потреб клієнта.
  5. Можливість зробити індивідуальний розмір нарізки за запитом клієнта
Характеристики
Особливість шнурів для сіток

Характеристики

Характеристики
Артикул – 42пп
Розмір, мм – 4
Довжина мотка, м – 100
100% поліпропілен
Стабілізований до УФ-фіолету
Виробник Україна

Особливість шнурів для сіток

Поліпропіленовий шнур в’язаний без сердечника володіє високою стійкість до стирання, не вицвітає, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, має низьке вологопоглинання, не гниє, стійкий до грибків і мікробів, підвищену стійкість до агресивних середовищ, характеризується хорошими електроізоляційними властивостями в широкому діапазоні температур, не токсичний і набагато легше ніж більшість інших пластиків, не розтягується, легко утілізіруется.
     На складі завжди є наявність основних кольорів або сировини для виробнидтва шнура.
     Наші фахівці проведуть Вам повну консультацію допоможуть зробити правильний вибір, навіть якщо ви не знайшли товар з необхідними параметрами. 
     Менеджери можуть порахувати ціну та виконати Ваше індивідуальне замовлення за лічені години!!!
     Телефонуйте! Допоможемо купити шнур для спортивних сіток! Найкраща ціна на шнур по Україні! Купити шнур 3мм без сердечника у Харкові можна зі складу!