Шнур побутовий 10мм

525,00
грн.


Залишити заявку

Шнур господарський плетений м'який має широке застосування. Застосовується у промисловості, в домашньому господарстві та побуті, в туризмі, рибальстві, парусному спорті. Шнур не гігроскопічний, тож практично не поглинає вологу та швидко висихає в разі намокання. Поліпропіленовий шнур з сердечником володіє високою стійкість до стирання, не вицвітає, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, низьке вологопоглинання, не гниє, стійкий до грибків і мікробів, підвищена стійкість до агресивних середовищ, характеризується хорошими електроізоляційними властивостями в широкому діапазоні температур, не токсичний і набагато легше ніж більшість інших пластиків, не розтягується, легко утилізується.

Чому саме наш товар?
  1. Наші шнури вироблені в Україні, для її виготовлення ми маємо прямі поставки сировини від найбільших світових виробників.
  2. Потужне виробництво, здебільшого заточене під великі об'єми продукції, відповідно менші, ніж у конкурентів, затрати на виготовлення 1мп шнура, а отже, нижча ціна для споживача.
  3. Наші сертифіковані фахівці контролюють якість на кожному етапі закупки та виробництва.
  4. Наше сучасне обладнання дозволяє, якісно та швидко виготовити будь який шнур для декора, в потрібній кількості з урахуванням всіх особливостей та потреб клієнта.
  5. Можливість зробити індивідуальний розмір нарізки за запитом клієнта
Характеристики

Характеристики

Артикул – ШП 10-27
Розмір, мм – 10
Довжина мотка, м – 100
100% поліпропілен
Має сердечник
Стабілізований до УФ-фіолету
Виробник Україна