Шнур побутовий 4мм

1,40
грн.

Залишити заявку

Шнур господарський плетений м'який має широке застосування. Застосовується у промисловості, в домашньому господарстві та побуті, в туризмі, рибальстві, парусному спорті. Шнур не гігроскопічний, тож практично не поглинає вологу та швидко висихає в разі намокання. Поліпропіленовий шнур з сердечником володіє високою стійкість до стирання, не вицвітає, стійкий до ультрафіолетового випромінювання, низьке вологопоглинання, не гниє, стійкий до грибків і мікробів, підвищена стійкість до агресивних середовищ, характеризується хорошими електроізоляційними властивостями в широкому діапазоні температур, не токсичний і набагато легше ніж більшість інших пластиків, не розтягується, легко утилізується.

Чому саме наш товар?
  1. Наші шнури вироблені в Україні, для її виготовлення ми маємо прямі поставки сировини від найбільших світових виробників.
  2. Потужне виробництво, здебільшого заточене під великі об'єми продукції, відповідно менші, ніж у конкурентів, затрати на виготовлення 1мп шнура, а отже, нижча ціна для споживача.
  3. Наші сертифіковані фахівці контролюють якість на кожному етапі закупки та виробництва.
  4. Наше сучасне обладнання дозволяє, якісно та швидко виготовити будь який шнур для спортивних сіток, в потрібній кількості з урахуванням всіх особливостей та потреб клієнта.
  5. Можливість зробити індивідуальний розмір нарізки за запитом клієнта
Характеристики

Характеристики

Артикул – 4ППм
Розмір, мм – 4
Довжина мотка, м – 100
100% поліпропілен 
Має сердечник
Стабілізований до УФ-фіолету
Виробник Україна